Hand Made Paper Bags Training in Tanda

Name of Event : Hand Made Paper Bags Training For Women
Total No of Participants : 26
Venue : Lalbagh , Azadpur,Delhi
Vivid Foundation organized Hand Made Paper Bags Training for Women in Lalbagh,Azadpur in Delhi.In this training 26 Women took participate and learnt how to make Hand Made Paper Bag.Through this training Vivid Foundation and the Member of Aam Aadmi Party took first step to provide self employnment of Women.
In this training Sushri Vandana Kumari the M.L.A of Shalimar Bagh told the benifits of self employed.The chief guest of Hand Made Paper Bags Training Programme was Sushri Vandana Kumar (M.L.A of Shalimar Bagh) and Shri Akhileshpati Tripathi (M.L.A of Model Town).
In this training programme Sujata Mishra,Bharti,Pradeep,Prakash Mishra,Vikas Mishra and the other members of Aam Aadmi Party were also present.
हैंड बैग के इस ट्रैनिंग मे सुश्री वंदना कुमारी - विधायक, शालीमार बाग, ने महिलाओं का आह्वाहन किया और स्वरोजगार से संबंधित फ़ायदे भी बताए| वंदना जी ने लोगो को अपनी कार्यकुशलता मे वृद्धि कर आय के संसाधन जुटाने की प्राथमिकता पर बल दिया|
बनी हुए पेपर बैग को जन्या उद्‌योग केंद्र ने क्रय किया और महिलाओं को बने हुए बैग का मेहनताना भी दिया जाएगा |

विविड फाउंडेशन द्वारा आयोजित ट्रैनिंग कार्यक्रम की अध्यक्षता सुश्री वंदना कुमारी, विधायक शालीमार बाग, व श्री अखिलेशपति त्रिपाठी, विधायक मॉडेल टाउन ने किया| कार्यक्रम मे सुजाता मिश्रा, भारती, प्रदीप, प्रकाश, विकास व अन्य आम आदमी पार्टी के कार्यकर्ता ने शिरकत की
The total expenditure of the programme was Rs 15,000 which was managed by Sulabh Sanitation Mission Foundation.

Included

Marketing
Admin
Purchase

Prize Money

Miscellaneous Expense

Through the organized event of Hand Made Paper Bags Training for Women.Vivid Foundation took first step to provide self employnment of Women.In this training 26 Women participated and learnt how to make Hand Made Paper Bags.

By taking training of Hand Made Paper Bags Women will be self employed .Sushri Vandan Kumari (The MLA of Shalimar Bagh) told the benifits of Self Employed and appreciated the women.
NameAddress
Sunita Tanda,UP